• Mental Coach
  • Sport Mental Coach
  • Succes Trainer
  • Publieke Spreker
  • Ervaringsdeskundige "Narcisme in de Liefde"
  • Auteur


Als kind woonde Ilse in een bosrijke omgeving op de rand waar de Limburgse grens zich scheidt met de provincie Brabant. Vanaf Ilse haar geboorte had ze een onafscheidelijke band met haar grootmoeder.


6 maanden na de dood van haar grootmoeder werd haar moeder op 52-jarige leeftijd getroffen door een versnelde en agressieve vorm van Alzheimer!

Op jonge leeftijd verloor Ilse dus haar  2 grote steunpilaren  nadat haar huwelijk ook op de klippen liep.

-2001

Ilse had geen keuze, ze moest wel opstaan uit de aanhoudende teleurstellingen en verder vechten! 

Ilse las het ene boek na de andere, luisterde de ene audiobook na de andere. Ze nam deel aan vele internationale trainingen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Ze ontmoette 's werelds grootste filosofen, inspirators en auteurs.

Ze begon zelf haar stem te gebruiken in presentaties en trainingen binnen een netwerkmarketing bedrijf.

Toen in 2005 haar leven een heel andere wending kreeg ging ze werken bij Justitie, binnen de gevangenismuren. Hoe confronterend en hard de gevangeniswereld ook mocht zijn, zo groot was ook de humane school waar zij een bevoorrechte plaats in had.

Ondanks de vele pijnlijke en turbulente jaren zowel privé als professioneel heeft ze haar droom nooit opgegeven.

 

Haar omgeving kent Ilse als een sterke, enthousiaste en dynamische vrouw maar in tegenstelling tot wat velen denken,  werd zij niet geboren met deze gaven. Ze kiest hier elke dag zelf voor, om de vele pijnpunten in haar leven om te buigen naar positiviteit en levenslust om zo de juiste mensen, voorspoed en succes  aan te trekken.

 

-2014

Al die tijd heeft ze geschreven, geobserveerd en al haar kennis en ervaringen neergepend!  Ze wist diep vanbinnen dat ze op een dag in haar leven deze informatie ging gebruiken. Stapels teksten, notities en dagboeken lagen netjes te wachten tot ze de moed vond om van deze informatie haar levensdoel te maken.

Toen ze destijds, in november 2014 door haar vriend geconfronteerd werd dat het alleen maar met "verhalen" bleef,  raapte ze al haar onzekerheid bij elkaar en begon ze met al haar kracht en toewijding aan haar grootste passie.

Ze nam een stukje van haar informatie en begon met haar eerste, grote uitdaging, namelijk een avondseminarie voor het grote publiek.  Ze had een visie en haar creativiteit bracht haar bij de naam "Mijn Foertknop"

 

Ze gaf haarzelf 7 WEKEN en ze  bood  zichzelf dus echt een "momentum" aan.

 

Op dat moment had ze enkel een datum en een locatie, een uitdaging die haar elke seconde bezig hield. Ze heeft dan ook alles zelf gedaan omdat ze haar materie niet zelf uit handen kon geven.

  

Haar eerste "Installeer je Foertknop" seminarie was dan ook een groot succes!

Ilse reisde heel Vlaanderen rond en installeerde bij meer dan 1000 mensen de Foertknop. 

Ze brengt mensen samen om als publieke spreker haar visie te delen. 

Je kan ook op persoonlijk consult komen als je niet zo graag van menigte houdt. Je kan online een afspraak maken via het contactformulier. Klik hier

In 2021 zal terug van start gaan met seminaries: "Installeer je Foertknop"

Haar artikels rond Narcisme in de Liefde hebben heel wat stof doen opwaaien.

Eigenlijk was het haar bedoeling om haar extreem pijnlijke ervaringen van zich af te schrijven maar toen ze haar artikels publiceerde, kreeg ze een golf van reacties en kon ze haast haar mails niet meer persoonlijk beantwoorden.

Ook hier brengt ze mensen in samen. 

Volg dan ook haar agenda op deze belevingsavonden bij te wonen.

Wil je echter persoonlijk begeleid worden, neem dan contact op met haar. Dit kan ook via deze link

 

Denk jij slachtoffer te zijn van een Narcistische relatie, lees dan zeker haar artikels Narcisme in de Liefde en Narcistische Ouder

De laatste jaren was Ilse ook actief als sportmentalcoach in de sportwereld. Voetballen en wielrennen zijn haar professionele passies. Maar ook in het zeilen, boksen,... kan ze haar mannetje staan in de harde sportmentaliteit.