Ik hoor graag jullie mening..

Commentaren: 6
 • #6

  liliane Ten Grootenhuyzen (woensdag, 04 maart 2015 13:06)

  Proficiat met je inspirerende website. Het is maar pas als je in een relatie in een diep dal zit, of het financieel moeilijk hebt en uw rekeningen niet meer kan betalen , het kan ook door ziek te zijn dat je de draad wel een verloren bent ....Denk je wel eens is dit wat het leven mij kan bieden? Waar heb ik dit nu aan verdient ? Ik kan maar één ding bevestigen. Je hebt zelf je leven in eigen handen .
  Op het seminarie ben ik bewuster geworden van mezelf. Ik heb mij die avond de vraag gesteld Welke toekomst wil ik ? Wat wil ik? Wat is mijn doel? Wat ga ik veranderen aan mijn huidige situatie? Wel mijn PLAN is reeds gemaakt....
  BEDANKT VOOR DEZE INSPIRERENDE AVOND.

 • #5

  Loes Jansens (maandag, 12 januari 2015 21:55)

  Af en toe moet je al eens " Foert " kunnen zeggen.
  Tegenwoordig zijn onze dagen te kort om al onze taken tot een goed einde te brengen. Ilse leert ons omgaan met de dagelijkse sleur in ons leven en het eens te bekijken vanuit een andere hoek , ze leert het je ook effectief te gebruiken, wat dan weer meer evenwicht brengt in ons drukke bestaan.
  Een eenvoudige techniek of levenswijze die iedereen kan aanleren en gebruiken. Je levenskwaliteit zal er op vooruit gaan, probeer en je zal versteld staan.

 • #4

  Yolande Boone (maandag, 08 december 2014 15:09)

  Ik ken Ilse niet persoonlijk ! Maar de website sprak mij enorm aan ! Ikzelf ben heel positief ingesteld en zeg dikwijls foert ! Maar niet iedereen durft dat of kan dat ! Door dingen mee te maken verander je en groeit je zelfvertrouwen of net omgekeerd verlies je je zelfvertrouwen ! Het leven is zo veel makkelijker als men kan zeggen FOERT dus ik vind deze website een fantastisch idee , meer nog , het is wijs , het is uniek en veel mensen zouden er gelukkiger van worden , ik hoop dat het inslaat als een bom zodat Ilse gans België kunnen doorkruisen met de Foertknop ! Het zou en zal een grote hulp zijn voor veel mensen . Ik wens Ilse echt alle succes toe ...echt waar en als jullie in Oost-Vlaanderen komen zit ik op de eerst rij ! Het is een fantastische droom Ilse , die realiteit zou moeten worden ....dus toy toy Ilse ....Succes vezekerd !

 • #3

  Geert Vanherck (vrijdag, 05 december 2014 07:54)

  Veel mensen hebben een gebrek aan zelfvertrouwen. Het is heel belangrijk dat men weer in zichzelf gaat geloven. Het negatieve kunnen omzetten in positieve zaken is echter niet gemakkelijk. Maar je staat er niet alleen voor, Ilse zal je hierbij helpen. Ze zal u met raad en daad bijstaan en dit met het nodige enthousiasme.

 • #2

  Paul kempen (donderdag, 04 december 2014 15:50)

  Ik ken Ilse nu al geruime tijd en heb bij haar altijd al de nodige geestdrift en geloof in haar karakter gekend. Zij geloofd sterk in haar visie, dat wie zijn droom volgt, zijn of haar leven een positieve wending geeft. Haar visie verteld het verhaal over een sterk eigen geloof in een droom die een mens kan hebben. Waardoor je het levenspad met zelfvertrouwen kan bewandelen als je maar gelooft in je eigen kunnen en je droom najaagt. Door Ilse haar geestdrift en eigen geloof is zij een sterke persoonlijkheid om dit over te brengen op andere. Zij heeft deze materie dan ook haar eigen gemaakt en nu kan ze haar droom verder verwezenlijken . Dit is haar droom!!!

 • #1

  Wim Swinnen (donderdag, 04 december 2014 15:36)

  Aangezien ik in een bevoorrechte positie ben van Ilse persoonlijk goed te kennen ben ik blij dat ze nu eindelijk eens haar kennis en know-how wil delen met een groter publiek.
  Al een eeuwigheid bijt ze zich vast in deze materie , waarvan ik kan getuige dat het niet zomaar om de zoveelste feel-good jambo mambo gaat.
  Door haar jaren lange ervaring zal ze als geen ander je weten te overtuigen dat we ons geluk of ongeluk zelf in handen hebben , we leven in een maatschappij van stress en andere onheil , er mee leren omgaan en het van uit een ander perspectief te zien zal voor velen een wereld doen opengaan waar we ons niet eens van bewust zijn.
  Ze is dan ook de geschikte persoon om uw levensvisie een positieve wending te geven, dat kan ik je wel garanderen. Je kan er alleen maar beter van worden. Succes...